Възстановяване след пожари и наводнения


Деприа разполага с дългогодишен опит при възстановяването от пожари и наводнения трупан по множество интернационални обекти. Компанията разполага с екип професионалисти обучавани по европейски стандарт и работи със специализирани машини и препрарати за отстраняването на щетите от дим, сажди, вода и мухъл.

Възстановяване след пожар:

процеса за възстановяване от пожар започва с ограничаване на щетите. Киселинните сажди, често проивеждани при гасенето на пожар, ускоряват корозията на сградни и машинни компоненти. Оптималният диапазон за третиране е до 48 часа след първоначалния пожар, като навременна реакция от специализиран екип осигурява запазването на възможно най-много имущество.

Възстановяване след наводнения:

процеса за възстановяване след наводнение също разчита на ефективна и навременна намеса, която ограничава допълниелното замърсяване на водата и развититето на микроорганизми в нея. Освен основното подсушаване и почистване, се извършват и други дейности, като деконтаминация и третиране на порести повърхности, който задържат вода, като килими или гипсокартон. Въпреки важността на своевременна реакция, екип специалисти по водните щети винаги ще допринесе значително за спасяването на лично или бизнес имущество.

Възможностите за възстановяване на имуществото се оценяват по следните фактори:

цена за подмяна срещу цена за възстановяване

нанесени щети

непотребност

обезстойностяване

намален експлоатационен живот

сентиментална стойност